Privacy

Uw privacy is belangrijk voor Worldline.

U bezoekt momenteel de website van Worldline.

U kunt beslissen om Persoonsgegevens te delen met Worldline, wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief of wanneer u zich registreert voor Worldline Premium Services. De persoonsgegevens die wij als gevolg van een dergelijk abonnement verzamelen, zullen alleen door Worldline worden verwerkt om ervoor te zorgen dat u de juiste diensten ontvangt. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Omdat de bescherming en beveiliging van gegevens belangrijk is, wordt de website van Worldline gehost in de Europese Unie en Zwitserland om een passend beschermingsniveau te garanderen voor alle gegevens die worden verzameld en verwerkt. Ondersteuning van applicaties kan bijv. vanuit Worldline India gebeuren. De overdrachten die uit deze ondersteuning voortvloeien, worden opgezet volgens de EU-modelbepalingen of de Atos Bindende Bedrijfsvoorschriften (BBV). Op deze manier zorgen wij ervoor dat de doorgestuurde persoonsgegevens dezelfde bescherming genieten als wanneer zij in de EU waren gebleven.
 
Uiteraard hebt u het recht om inzage, rectificatie, wissing of een elektronische kopie van uw Persoonsgegevens te vragen. Om van dit recht gebruik te maken, kunt u contact opnemen met het Group Data Protection Office via dataprotection@worldline.com

Deze Privacyverklaring werd gepubliceerd op 3 juli 2014 en bijgewerkt op 25 mei 2018. Ze kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij nodigen u uit om deze pagina regelmatig te raadplegen.
 

Atos Bindende Bedrijfsvoorschriften

Worldline maakt deel uit van de Atos Group. Atos is het eerste IT-bedrijf dat de goedkeuring van zijn Bindende Bedrijfsvoorschriften heeft verkregen van de Europese gegevensbeschermingsautoriteiten, zowel als gegevensbeheerder als als verwerker. Deze goedkeuring bewijst dat Atos zich niet alleen inzet voor de bescherming van zijn eigen gegevens, maar ook van die van zijn klanten: alle Atos-entiteiten bieden een zeer hoog niveau van bescherming van persoonsgegevens, ongeacht hun locatie in de wereld. De BBV zijn een verbintenis waarbij de vennootschappen van de Atos groep zich ertoe verbinden om persoonsgegevens te verwerken met inachtneming van een strikt niveau van bescherming van persoonsgegevens. Dit geldt voor de persoonsgegevens die zij verwerkt voor haar eigen behoeften (personeelsgegevens, enz.), maar ook voor de behoeften van haar klanten, waardoor het vrije verkeer van persoonsgegevens tussen de bedrijven van de Atos groep mogelijk wordt.
 

Cookies

Worldline neemt de privacy van gebruikers zeer serieus en verbindt zich ertoe de EU-richtlijn betreffende privacy en elektronische communicatie na te leven. Daarom hebben wij de volgende kennisgeving ontwikkeld om u alle sleutels te geven om de cookies te beheren die we verzamelen terwijl u onze website bezoekt.
 

Wat is een cookie?

Cookies zijn kleine bestanden die op een apparaat worden gedownload wanneer de gebruiker bepaalde websites bezoekt. Cookies stellen een website in staat om gebruikers te herkennen en de navigatie van gebruikers op verschillende websites te begrijpen.

In de praktijk stuurt de website die u bezoekt informatie naar de browser, die vervolgens een tekstbestand aanmaakt. Telkens wanneer de gebruiker teruggaat naar dezelfde website, haalt de browser dit bestand op en stuurt het naar de server van de website.
 

Cookies van Worldline

Worldline wil ervoor zorgen dat u geniet van uw ervaring op onze website. Daarom worden bij een bezoek aan onze Worldline-website cookies op uw apparaat geïnstalleerd.

Bij het surfen op website(s) van Worldline kunnen datalogs van uw surfactiviteit worden verzameld om inzicht te krijgen in het totale gebruik van functies en pagina's. Hiervoor gebruiken we Google Analytics en Eloqua.
Google Analytics stelt Worldline in staat om te bekijken hoe u omgaat met website-inhoud. Om te voorkomen dat uw persoonsgegevens door Google worden verzameld, hebben wij de tool zo ingesteld dat geen IP-adressen kunnen worden verzameld. Worldline noch Google kunnen u en uw online activiteit identificeren. Worldline maakt ook gebruik van permanente cookies van derden van Eloqua om informatie te verzamelen over uw surfactiviteit.

 

Hoe lang bewaart Worldline de cookies ?

Cookies blijven niet langer dan 24 maanden op uw computer staan en u kunt via uw browserinstellingen op elk moment beslissen om alle cookies te verwijderen.

 

Cookie-instellingen

Als u niet akkoord gaat met het gebruik van dergelijke cookies, kunt u uw browser zo instellen dat het gebruik ervan wordt beperkt of uitgesloten. Uw browser kan u informatie en controle over cookies geven. U kunt uw browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer een cookie wordt gebruikt en dat u de cookie accepteert of weigert. U kunt uw browser ook zo instellen om alle cookies te weigeren of alleen cookies te accepteren die naar de bronservers worden geretourneerd. U kunt de cookie-functie in uw browser in haar geheel uitschakelen zonder dat dit van invloed is op het gebruik van de Worldline-website(s).

Om er zeker van te zijn dat u weet hoe u de instellingen kunt wijzigen, vindt u hier een paar links die handig kunnen zijn om de verschillende browsers die u mogelijk gebruikt op de juiste manier te configureren.

Doel van de cookies

Houd er rekening mee dat deze instellingen alleen gelden voor pagina's die zijn gemaakt door en eigendom zijn van Worldline Group. Wanneer wij een link naar externe websites toevoegen en u op deze links klikt, verlaat u onze website en zijn de instellingen en het beleid die voor onze website gelden niet langer van toepassing. U dient dan rekening te houden met het beleid en de instellingen voor cookies van de nieuwe website.

Bezwaren

Voor zover wij uw persoonsgegevens op onze website vragen, hebt u verschillende kansen om bezwaar te maken tegen het ontvangen van berichten van ons. Indien u uw persoonsgegevens uit onze database wilt laten verwijderen om geen berichten meer te ontvangen, kunt u contact opnemen met infoWL@worldline.com.